Merhaba Türk bayraklı emoji

Apple'ın mesaj dünyamızı ele geçiren Emoji'lerinde yeni dönem başladı. Uygulamada artık yalnızca beyaz ve sarı ırka sahip ifadeler yer almıyor.

Apple'ın mesaj dünyamızı ele geçiren Emoji'lerinde yeni dönem başladı. Uygulamada artık yalnızca beyaz ve sarı ırka sahip ifadeler yer almıyor.

Ayrıca Türk bayrağı da ülke bayrakları içindeki yerini aldı. emoji emoji1Apple'ın Pazartesi günü yayınladığı güncellenmiş işletim sisteminde Emoji'lerde hem ırksal çeşitlilik arttı, hem de LGBT bireyler de listeye eklendi. Yani, yeni Emoji'lerin içinde eşcinsel çiftler, çocukları da olabilecek. Apple analistlerinden Rene Ritchie'nin Twitter'daki duyurusuna göre etnik kökenlerin zenginleşmesiyle birlikte 300'den fazla Emoji kullanılabilir hale gelecek.

TÜRK BAYRAĞI DA EMOJI'DE

Ülke bayrakları da yeni Emoji'ler içinde çeşitlendi ve sayısı 32'ye çıktı. Emoji'lerin içine ay yıldızlı Türkiye bayrağı da eklendi. Uygulama henüz test aşamasında ve mart ayı ortalarında tüm kullanıcıların erişebileceği bir hale gelecek. HÜRRİYET

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:02 Mart 2015Yayınlanma Tarihi:04 Mart 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.