Kumsala yazdığı yazı kurtardı

İngiliz turisti kumsala yazdığı yazı kurtardı.

Avustralya’nın Kuzey Queensland bölgesindeki Jardine Doğa Parkı’nda iki gün boyunca kaybolan 63 yaşındaki İngiliz Geoff Keys, sahildeki kumlara ayağı ile yazdığı yardım mesajının görülmesi sonucu kurtarıldı.

Kendini “gezgin” olarak tanımlayan Keys, ıssız Eliot şelalesini bulmak için kamp yaptığı bölgeden yüzerek uzaklaştığını ve şelaleyi bulamayınca, karaya çıkıp kaldığı yere “kestirmeden” geri dönmeye çalıştığını söyledi.

‘HELİKOPTERLERİ DUYDUM’

İngiliz Independent gazetesine konuşan Keys, “Gece ikiye kadar yolumu bulmaya çalıştım ancak sonunda geceyi geçirmek için kendime bir yer seçtim. Sabah havadaki helikopterleri duyabiliyordum ve beni aramakta olduklarını tahmin ettim ama elimden gelen bir şey yoktu” dedi.

Sahile yazdığı yazı sayesinde adamı görüp kurtaran helikopterli arama kurtarma ekibinin başında bulunan Brad Foat bulduklarında Keys’in oldukça yorgun ve yıpranmış olduğunu söyledi.

A.A

 

 


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:26 Ağustos 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.