Köln'de eşsiz müzik şöleni

Piyanist, besteci ve orkestra şefi Betin Güneş'in 19. Senfonisi'nin dünya prömiyeri Köln'de yapıldı.

Üsküdar Üniversitesi ve NPHospital Avrupa Temsilciliği'nin desteği ile düzenlenen konserde, Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası'yla birlikte sahne alan Betin Güneş; klasik müziğin önemli ismi Mozart'ın eserlerinin yanı sıra kendi besteleri ve Türk Müziği'nin sevilen örneklerini de seslendirdi.

Köln'de eşsiz müzik şöleniKonsere T.C. Köln Başkonsolosu Hüseyin Emre Engin, Kuzey Ren Vestfalya (KRV) Eyaleti Parlamentosu Milletvekili Arif Ünal, Alman Hristiyan Demokrat Birliği Partisi mensubu Regina Van Dinther katıldı.

Köln Senfoni Orkestrası’nın şefliğini ve sanat yönetmenliği yapan Betin Güneş bu zamana kadar Almanya, Belçika, Lüksemburg, Hollanda, İsviçre, Polonya ve Brezilya gibi birçok ülkede, Türkiye’de de konuk şef olarak birçok konserler verdi.

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:06 Şubat 2017

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.