Kişniş aşkına mutluluğu yaşa

Mucize doğada saklı... İlaç sektöründe kullanılan kişniş, cinsel sorun yaşayanların imdadına yetişiyor.

Mucize doğada saklı... İlaç sektöründe kullanılan kişniş, cinsel sorun yaşayanların imdadına yetişiyor.

Dürtüleri artırıyor. İktidarsızlığı gideriyor. Her iki cinste de afrodizyak etkisi yaratıyor.

 kisnisKİŞNİŞ AŞKINA MUTLULUĞU YAŞA 

Cinsel hayatında sıkıntılar yaşayanlar şifayı doğada buluyor. Yumuşak ve tüysüz bir bitki olan kişniş otu, çiftlerin hayatını renklendiriyor. Güçlü afrodizyak etkisiyle kadınlara ve ereklere mutluluk veriyor. Ayrıca iktidarsızlığı gideriyor. Eski çağlardan beri ilaç olarak kullanılıyor. Birçok hastalığa iyi gelen kişniş, kara kimyon olarak da biliniyor. İşte çiftlerin tüm sorunlarını gideren mucizevi bitkinin diğer faydaları:

CİNSELLİKLE İLGİLİ HER ŞEY

- İştah açar ve hazmı kolaylaştırır. - Sinirleri yatıştırır ve sinirsel baş ağrılarını keser. - Bağırsak gazlarını söker. - Karın ağrılarını giderir. - Kusmayı önler. - Cinsel gücü ve isteği artırır. - Doğumu kolaylaştırır. Aybaşı kanamalarını düzenler. - Kalbi kuvvetlendirir. - Çarpıntı ve baş dönmesini önler.

NASIL KULLANILIR

Kişniş tohumu bal ve zeytinyağı ile birlikte yenirse pamukçuk ve kurdeşeni giderir. Tansiyonu düşürür. Kişniş kürü: Bir çay fincanı kaynar suyun içine havanda dövülerek ufalanmış bir çay kaşığı kişniş tohumu katın. Demlenmesi için kısa bir süre bekleyin. Sonra süzüp günde üç öğün yarımşar çay fincanı için. TAKVİM

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:24 Ocak 2015Yayınlanma Tarihi:29 Ocak 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.