Kickboks'ta Üsküdar başarısı

Üsküdar Üniversitesi öğrencilerinden Muhammet Tulgar, Bolu’da düzenlenen Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun düzenlediği Kickboks Türkiye şampiyonasında gümüş madalya elde etti.

Üsküdar Üniversitesi öğrencilerinden Muhammet Tulgar, Bolu’da düzenlenen Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun düzenlediği Kickboks Türkiye şampiyonasında gümüş madalya elde etti.

kickboks_uskudar_universitesi  kickboks_uskudar_universitesi1Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun düzenlediği “Kickboks Türkiye Şampiyonası” 16 Nisan – 19 Nisan 2015 tarihleri arasında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Çok sayıda üniversitenin katıldığı şampiyonaya Üsküdar Üniversitesi’nden de 3 sporcu katıldı. Sağlık Kültür ve Spor uzmanı idari sorumlu Özcan Demir yönetiminde Elektronörofizyoloji bölümü öğrencisi sporcu Öznur Bayat, Anestezi bölümümü öğrencisi sporcu Muhammet Tulgar ve Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümü öğrencisi sporcu Ömer Faruk Sönmez müsabakalarda ter döktü. kickboks_uskudar_universitesi2 Rakiplerini zorlayan sporcular arasından Muhammet Tulgar şampiyonada Low Kick Kategorisinde 63,5 kiloda gümüş madalya elde ederek spor dalında ilk madalyayı Üsküdar Üniversitesi’ne kazandırdı.

Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:21 Nisan 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.