Kendi cenazesine gidip kocasını şoke etti

Tuttuğu kiralık katillerin karısını öldürdüğüne inanarak, cenaze töreni düzenleyen ve herkese eşinin hayatını kaybettiği söyleyen adama büyük şok...

Noela Rukundo geçtiğimiz yıl Avustralya'nın Melbourne şehrinden üvey annesinin cenaze töreni için Burundi'ye giderken, 11 yıldır kocası Balenga Kalala ile birlikteydi.

Rukundo, cenaze merasimi için Burundi'deyken, eşi Kalala onu öldürmesi için kiralık katil tuttu. Adamlar, Rukundo'yu kaçırdı ve görevlerinin ne olduğunu anlattılar. Hatta kadın telefonda kocasının "Onu öldürün" talimatını bile dinledi.

Ancak kiralık katiller, kadının kardeşini tanıdıkları ve prensip olara kadınlara zarar vermedikleri için Rukundo'yu öldürmekten vazgeçti. Fakat Kalala'nın parasını alıp ona "işin bitirildiğini" söylediler.

OTOMOBİLLE EVİNİN ÖNÜNE GELDİ

Ardından Rukundo, 22 Şubat 2015'te Melbourne'e döndü. Kendisi için düzenlenen cenaze merasiminin ardından evinin önünde bir otomobilin içerisinde beklemeye başladı. Evden yaslı tanıdıklar çıkıyordu. Sonunda beklediği adamı gördü. Aracından indi ve kocası dehşet içinde ellerini başına götürdü. Rukundo'nun anlatımına göre; kocası "Gözlerime inanamıyorum. Bu bir hayalet mi" deyince onun cevabı şu oldu: "Sürpriz! Hâlâ hayattayım."

ÖZÜR DİLESE DE ARTIK ÇOK GEÇTİ

Rukundo, BBC'ye verdiği demeçte kocasının 'hayalet' olmadığını anlamak için omuzuna dokunduğunu ve akabinde çığlık atmaya başladığını söyledi.

Sonrasında özür dilese de Rukundo polise haber verdi ve sonunda suçunu itiraf eden Kalala, "cinayete azmettirme" suçundan dokuz yıl hapis cezasına çarptırıldı.

DHA


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:13 Şubat 2016Yayınlanma Tarihi:08 Şubat 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.