Katil 28 yıl sonra teslim oldu

Almanya’nın Karlsruher kentinde 1987 yılında işlenen bir cinayet, katilin 28 yıl sonra teslim olmasıyla aydınlığa kavuştu.

Almanya’nın Karlsruher kentinde 1987 yılında işlenen bir cinayet, katilin 28 yıl sonra teslim olmasıyla aydınlığa kavuştu.

katilteslimolduStern Online’de yeralan habere göre, polisin hiç bir ipucu bulamaması nedeniyle rafa kaldırılan cinayet dosyası, cinayetten sonra İsviçre’ye giden ve yıllardır orada yaşayan katilin kendiliğinden polise giderek itiraf etmesiyle çözüldü. Basel’de polise giderek, 21 Haziran 1987 tarihinde Karlsruher Hardtwald’da İtalyan kökenli 25 yaşındaki Antonella B.’yi kendisinin öldürdüğünü söyleyen adı açıklanmayan kişi, tutuklanarak cezaevine kondu.

ORMANDA ÖLDÜRMÜŞ Olay günü bisikletiyle Hardtwald ormanında gezintiye çıkan Antonella B. İle karşılaşan katilin, genç kızı çalıkların içine sürüklediğini, kötü muamele yaptıktan sonra da boğarak öldürdüğünü itiraf ettiği belirtiliyor. Katilin ifadesine göre, genç kızın çığlıklarını aynı gün Wildparkstadion yakınında ünlü şarkıcı Tina Turner’in konser vermesi ve yaşanan gürültü nedeniyle kimse duymamış.

DHA

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:26 Mart 2015Yayınlanma Tarihi:31 Mart 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.