Kadınların orgazm çeşitliliği fazla

Kadınlar, erkeklerden daha az orgazm olmasına rağmen orgazm çeşitliliği açısından erkeklerden daha zenginler.

Kadınlar, erkeklerden daha az orgazm olmasına rağmen orgazm çeşitliliği açısından erkeklerden daha zenginler. kadinorgazmYapılan araştırmalara göre erkeklerin %85'i, kadınların %63'ü orgazm olabiliyor. Lezbiyenlerin ise daha kolay orgazm olduğu belirtiliyor.

CİNSELLİKLER İLGİLİ HER ŞEY

Indiana Üniversitesi liderliğindeki araştırmacılar, erkeklerin kadınlardan daha çok orgazm olsamasına rağmen kadınların orgazm çeşitliliğinin erkeklerden daha zengin olduğunu ortaya koydular. 21-65 yaş arası 6.5 milyondan fazla Amerikalı ile yapılılan araştırmaya göre kadınların cinsel yönelimi erkelerden daha az, fakat orgazm deneyimleri daha fazla. Cinsel Tıp Dergisi'nde yayınlanan çalışmada lezbiyenlerin orgazm olasılığının daha fazla olduğu ve cinsel yönelimin orgazmı etkilediği belirtildi. Araştırmacılar bu durumu, lezbiyen seksin daha uzun sürmesine ve kadınların lezbiyen ilişkide daha rahat olmasına bağlıyor. Ayrıca lezbiyenlerin kadın bedenine de aşina olduğu vurgulanıyor. HÜRRİYET

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:20 Ağustos 2014Yayınlanma Tarihi:23 Ağustos 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.