Kadınlar için afrodizyak etkili besinler

Cinsel gücün tüketilen besinlerle artırılabileceğini söyleyen uzmanlar, kadınlar için afrodizyak etkili besinleri sıraladı.

Cinsel gücün tüketilen besinlerle artırılabileceğini söyleyen uzmanlar, kadınlar için afrodizyak etkili besinleri sıraladı.

 • Mutluluk hormonunu artıran enerji veren çikolatanın özellikle bitter olanlarını tercih edin, fazla tüketmeyin.

CİNSEL SAĞLIKLA İLGİLİ HER ŞEY

• Meyvelerden kayısı, çilek, ahududu, muz, hurma, üzüm, incir, şeftali, elma, karpuz ve kivi önceliklidir. • Sebzelerden avokado mutlaka salatalara eklenmelidir. • Bal, pekmez de etkili tatlılardandır.

CİNSEL SORUNLARINIZ MI VAR

• Tarçın, karanfil, zencefil ve ginseng de etkili afrodizyaklardandır. Enerji, dinamizm katacak bitki çaylarını bol bol içmelisiniz. Gün boyu tüketeceğiniz su ve bitki çayları sizi toksinlerden arındıracak, terleme sağlayarak vücudun temizlenmesine, cildin daha dinç görünmesine yardımcı olacak ve parfümünüz daha uzun süre kalıcı durabilecektir. Seçilen besinler kadar ambians da önemlidir. HÜRRİYET AİLE

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:28 Haziran 2012Yayınlanma Tarihi:04 Temmuz 2012

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.