Kadın neden aldatır?

Kadın işte bu yüzden aldatır...

ABD'de eşlerini aldatmak isteyenler için özel kurulan internet platformlarından biri olan "Victoria Milan" ihanet eden 6000 kadına bunun sebeplerini sordu. İşte cevaplar: Araştırmanın verilerine göre 6000 kadının yüzde 19'u eşlerini espiri anlayışından yoksun olduğu için aldattı. Yüzde 16'sı ise kocaların anlayışsızlığını sebep olarak gösterdi. Yetersiz cinsel performans ise beklenilenin dışında üçüncü sırada yer alıyor (%14). Eşlerinin yeterince kibar olmadığını düşünen kadınlar ise yüzde 11 ile belirtildi. Hayatla ilgili planı olmayan tembel eşler de aldatılmaya müsait. (%10) Partnerini hijyen ve bakım konusunda yetersiz bulan kadınlar (%9) da eşlerini aldatır. Kadınların yüzde 7'si eşlerinin iş hayatındaki başarısızlığı aldatma sebebi olarak öne sürdü.

Sosyal sorumluluklardan kaçan duyarsız kocaların eşleri (%5) bu niteliği başka adamlarda aradı. Aldatan kadınların (%5) kocaları "ana kuzusu" oldukları için ihanete uğradı. Eşlerine ihanet eden kadınların yüzde 4'ü ise kocalarını cimri bulduğu için aldatıyor.

 


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:16 Haziran 2015Yayınlanma Tarihi:17 Haziran 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.