İsa Kör ve arkadaşları Büyükada’yı yürüyerek dolaştı

Bisiklet sporuna dikkat çekmek için İstanbul’dan Fethiye’ye bisikletle, geçtiğimiz aylarda da teröre tepki için yine İstanbul’dan Ankara TBMM’ye yürüyerek giden Üsküdar Üniversitesi öğrencisi İsa Kör bu kez arkadaşlarıyla Büyükada’yı yürüyerek turladı.

Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi Bölümü öğrencisi İsa Kör tarafından düzenlenen etkinlikle, Üsküdar Üniversitesi öğrencileri Büyükada'yı yürüyerek gezdi.

Kadıköy Vapur İskelesi'nde buluşan gençler, adanın tamamını yürüyerek dolaştı. İskeleden At Meydanı'na çıkan İsa Kör ve arkadaşları, Aya Yorgi Kilisesi ve Rum Yetimhanesine kadar yürüdü.

Adada, 25 km'lik bir tur yapan gezginler toplamda 35 bin adım attı.

Daha önce de çok sayıda yürüyüş ve gezi organizasyonuna imza atan İsa Kör, en son ülkemizde meydana gelen terör saldırılarına karşı bir farkındalık yaratmak için İstanbul'dan Ankara TBMM'ye kadar 10 günde yürümüş ve mecliste çok sayıda siyasetçi tarafından karşılanmıştı.

İsa Kör, TBMM yürüyüşü öncesi de çevre dostu bir ulaşım aracı bisikletin günlük hayatta kullanımının teşvik edilmesine katkıda bulunmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla uzun bir seyahate çıkmış, İstanbul’dan Fethiye’ye kadar 5 gün süren yolculukta bin 200 km pedal çevirmişti.

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:25 Nisan 2017

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.