İNTERNET KESİNTİSİ HUZURSUZ YAPIYOR

REUTERS

İnternet veya cep telefonu bağlantısı kesildiğinde insanların kendilerini huzursuz ve endişeli hissettikleri ortaya çıktı.

Daily Telegraph'taki habere göre, Virgin Media'nın yaptırdığı ankette, cep telefonu kapsama alanı dışındaki bir yerde bulunulması veya internet bağlantısının kesilmesi, giderek artan sayıda insan için stres ve endişe kaynağı haline geldi.

Anket sonuçları, insanların yüzde 36'sının bağlantı kesildiği vakit aileleriyle temas kuramama endişesi taşıdığını, yüzde 29'un ise kendini "özgürleşmiş" hissettiğini gösterdi.

Tam zamanlı çalışan annelerin yüzde 85'i evde internetin her zaman açık olduğunu belirtirken, ankete katılanların üçte biri, cep telefonu veya internete sürekli bağlı olmaktan artık suçluluk duymadığını söyledi.

İş hayatında ise insanların yüzde 29'unun internet kesildiğinde endişe duyduğu, yüzde 28'inin ise kendini özgürleşmiş hissettiği belirlendi.


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:18 Kasım 2011Yayınlanma Tarihi:04 Şubat 2010

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.