İlk öpücükte aşka inanır mısınız?

Torontolu sinema sanatçısı Jordan Oram, “İlk öpücükle aşk mümkün mü?”

Bu sorunun peşine düşüyor ve birbirini tanımayan dört kadın ve dört erkeği bir araya getirdi. Gözleri kapalı olarak buluşan sekiz kişi kısa bir tanışmanın ardından öpüşmeye başlıyor.

Hiç tanımadığınız biriyle üstelik onu görmeden öpüşmek nasıl bir histir? Öpücükten sonra aşk gelebilir mi? Bu sorulara cevap arayan Jordan Oram, ‘Kiss Me Now, Meet Me Later’ (Şimdi öp, sonra buluş benimle) adlı bir video çalışmasına imza attı.

Videoda buluşturulan çiftlerin oldukça heyecanlı olduğu gözlenirken birkaç kısa tanışma cümlesi ve çekime nasıl geldiklerini anlattıktan sonra çiftler öpüşme başladı.

“İlk öpücükle aşk mümkün mü?” sorusuyla bu çalışmaya başlaya Oram, “Önce öpüşüp sonra onunla tanışınca aşk kimyası ortaya çıkabilir mi? bu olasılığı araştırıyorum” diyor.

BANA DOKUNABİLİRSİN

Gönüllü kadınlardan biri partnerine “Bana dokunabilirsin” diyordu, ‘deney’ esnasında; karşısındaki erkek ise “Oh, dokunabilir miyim? Teşekkürler!” diye yanıtlayacaktı, bir yandan heyecanla gülerken.

HADİ BİR DAHA ÖPÜŞELİM!

Öpüşmeye usul usul başlayan çiftlerin tamamı son öpücük anında birbirlerine daha samimi öpücükler veriyordu. Genç bir kadın partnerinin yüzünü kendine doğru çekerek “Hadi bir daha öpüşelim!” diye seslendi, örneğin.

Finalde çiftlerden göz bantlarını kaldırmalarını istendi. Sonrası bol kahkaha ve ‘resmi tanışma’ için tokalaşma sahnesi… Bir erkek, karşısındaki kadına “Çok güzelsin!” diye seslendiren, kadın onu “Teşekkürler, çok hoşsun!” diye yanıtladı.

AFP


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:03 Ekim 2015Yayınlanma Tarihi:02 Ekim 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.