İlişkiniz uzun mu olacak yoksa kısa mı?

İşte ilişkinizin uzun soluklu olacağını gösteren işaretler.

Henüz yeni tanıştığınız bir insanın sizin için doğru partner mi olup olmadığını anlamanız için yıllar geçmesi gerekmez. Bunu anlamanız için birtakım işaretlere ve ipuçlarına dikkat etmeniz yeterlidir. İşte sizler için araştırdığımız o basit ve önemsiz gibi görünen detaylar;

UYURKEN

Bugüne kadar nasıl uyuduğunuzu önemsememiş olabilirsiniz ancak yataktaki pozisyonunuz ilişkinizin ne denli ciddi olduğuna dair ipuçları verir. Eğer partneriniz uyurken bile sizinle yakın temas halinde ise bu olumlu bir işarettir. Özellikle uyurken kaşık pozisyonunu alan çiftlerin ilişkilerinin uzun soluklu ve huzurlu olacağını göstermektedir.

MÜTEŞEKKİR OLMAK

Her daim onu sevdiğinizi hissettirmek ve yanında olduğu için teşekkür etmek uzun süreli bir birlikteliği garantileyen davranışlardandır. Birlikte vakit geçirirken ne kadar keyif aldığınızı dile getirmek karşınızdaki insanı da motive eder, unutmayın sevginin üstesinden gelemeyeceği hiçbir şey yoktur.

SAĞLIKLI OLMAK

Uzun süreli bir birliktelik için neler gerekir diye sorsak muhtemelen cevaplar arasında sağlıklı olmak yer almaz ancak yapılan araştırmalar sağlık problemlerinin bireyleri psikolojik olarak etkilediğini bunun da dolayısıyla ilişkilerine yansıdığını göstermektedir.

ÖPMEK

Sizi ne kadar sevdiğini gösteren en basit şeylerden biri de öperken ki samimiyetidir. İçten bir öpücüğün olmazsa olmazı gözlerinize bakarak sizinle bir bütün olmasıdır.

ORTAK AKTİVİTELER

Yapılan ortak aktiviteler çiftler arasındaki bağı kuvvetlendirir bu nedenle eğer sevgiliniz arkadaşlarıyla yaptığı her programa sizi de dahil ediyorsa bu iyi bir işarettir.

CİNSEL YAŞAM

Eğer haftada 2 günden fazla seks yapıyorsanız bu partnerinizin sizi ne kadar yoğun arzuladığının kanıtıdır. Siz onun ruh eşi olabilirsiniz.

 


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:04 Ekim 2014Yayınlanma Tarihi:10 Ekim 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.