İlişkiler hakkındaki gerçekler!

Gerçekleri kabul edin! İşte ilişkiler hakkındaki gerçekler!

Gerçekleri kabul edin! İşte ilişkiler hakkındaki gerçekler!

iliskilergercekler- Başka erkekleri arzulamaya devam edeceksiniz. - Başka erkeklerin de sizi arzu etmeye devam edeceklerini kabul edeceksiniz. - Uzun süreli ilişki inanılmaz bir cinsel kimya veya iki insanın bir elmanın iki yarısı olması anlamına gelmez. Uzun süreli ilişkinin temelinde yatan anlayış ve uzlaşmadır. - İlk altı ayın sarhoşluğu mutlaka sona erecek ve ilişkide can sıkıntısı da yaşanacaktır. Ancak tek başına yaşlanmak pek heyecan verici değildir. - Çocukluğunuzdan gelen sorunlardan partnerinizi sorumlu tutmayın, ondan çözüm beklemeyin. Bunlar sizin sorumluluğunuz. Aynı şey onun için de geçerli. Birbirinize karşı anlayışlı davranmanız yeter. - Uzun süreli ilişkilerin bazı ödülleri var: konfor, destek, güven duygusu, ama onları sürdürmek sanıldığı kadar kolay değil. - Günün birinde ilişkiden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz. Çocuklar durumu zorlaştırır. - İlişkinizin ne kadar dayanıklı olduğunu düşünürseniz düşünün, aldatılmayacağımıza dair size kimse garanti veremez. Maddi sorunlar ve hayat stresi de size sorunlar yaşatabilir. - İlişkinin gerçekten zor dönemi düğünden sonra başlar. - Aşk her zaman yeterli değil. Aşka rağmen, bazen vazgeçmek en doğru seçim olabilir. - Her kadına uygun bir erkek gerçekten var. Evlenme ve çoluk çocuğa karışma zamanına gelip, henüz birini bulamadıysanız, sorun sizde olabilir.

ERKEKLER HAKKINDAKİ BAZI GERÇEKLER

- Erkekler asla değişmez. Değişecek olan biri varsa, o sizsiniz. - Yeni insanlarla her tanıştığınızda, erkeğinizin favori esprilerini dinlemek zorunda kalacaksınız. Bu durum zamanla değişmeyecek. - Bir erkeğin cinsel organına asla gülmemelisiniz. Bu konuda espri kabul etmezler. 15 Mutlaka üçkağıtçı veya namussuz bir arkadaşları vardır. - Erkekler düşündüğünüzden daha az özgüven sahibidir. Onlar sizden hep yakışıklı ve önemli olduklarını duymak ister ve kontrol altına alınmaktan nefret eder. - Bütün erkekler kaba ve belden aşağı fıkralara bayılır. -Erkekler düzenli seks hayatına önem verir. - Sizi köpeği kadar sevdiğini söyleyen bir erkek sizi gerçekten seviyordur. Sizi köpeğinden daha çok sevdiğini söylüyorsa bilin ki yalan söylüyordur. - Erkekler açık sözlüdür. Sizi seviyorsa, kilo almanız veya ağdanızı geciktirmenizden rahatsız olmayacak, ama sevmiyorsa, bunları mutlaka duyacaksınız ve büyük ihtimalle ihmalinizin bedelini ayrılıkla ödeyeceksiniz. - Erkeğinizi elinizden kaçırmak istemiyorsanız, sizi devamlı istemesini sağlamalısınız. - Bir erkeği dize getirmek zordur. İlişkide yeterince istek duymuyorsa, bu dünyadaki hiçbir güç onu yanınızda tutamaz. - Evlenmek bir erkeği garanti altına almak anlamına gelmez. - Erkekler doğum günleri ve diğer önemli günleri unutur, ama sizden annesinin doğum gününü hatırlamanızı bekler. - Tıraş makinesiyle bacağınızı tıraş etmeniz her erkeği çileden çıkarır. - Yeni gömleğini giyip, onu buram buram parfüm kokusuna boğarsanız, erkeğinizden olumlu bir tepki beklemeyin. - İdeal erkek yoktur, ideallik kadınlara mahsustur. - Çalışma masasını asla temizlemeyin. - Eski püskü tişörtlerini asla atmayın. Onların manevi değeri olabilir ve bu hareketiniz asla affedilmeyecektir.

İLİŞKİYİ SÜRDÜREN GERÇEKLER

- Ailesiyle hiç görüşmüyor olması veya onların ölmesi dışında, anne babasının çocuklarınızın babaanne ve dedesi olacaklarını unutmayın ve onlarla iyi geçinmeye çalışın. - Birbiriniz için ne ifade ettiğinize iyi karar verin. Arkadaş mı? Sevgili mi? Küçük bir detay gibi görünse de, birbirinizi başkalarına tanıştırırken bu önemli bir rol oynar. "Neden evlenmiyorsunuz?" gibi sorulara ortak bir cevap vermeye çalışın. - Partnerinize her konuda güvenmelisiniz. Birbirinizden bazı şeyler saklamayın. - Onun olduğu gibi davranmasına izin verin. MAHMURE

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:25 Haziran 2015Yayınlanma Tarihi:27 Haziran 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.