İkiz kardeşler şaşırtıyor

Biri düz, kızıl saçlı ve mavi gözlü diğeri ise siyah kıvırcık saçlara ve bronz tene sahip iki genç kız.

Biri düz, kızıl saçlı ve mavi gözlü diğeri ise siyah kıvırcık saçlara ve bronz tene sahip iki genç kız. Ama bunu ilginç kılan bu genç kızların ikiz kardeş olması. İskoçya’nın Glasgow kentinde yaşayan 18 yaşındaki Lucy ve Maria Aylmer, ikiz olmalarına rağmen birbirlerinden oldukça farklı görünüyor.

ikizlersasirtiyorAnneleri Jamaikalı babaları ise İskoç olan kızlardan Lucy, kızıl saçları ve beyaz teni ile aynı babasına benziyor. İkiz kardeşi Maria ise oldukça koyu teni ve simsiyah kıvırcık saçları ile çok daha farklı bir görünüm sergiliyor. İkizlerin annesi Donna, 1997 yılında ikiz kızları doğduğunda büyük bir şaşkınlık yaşadığını ve “Çocuklarından birinin beyaz diğerinin ise siyah olduğuna uzun süre inanamadığını” söyledi. İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan anne “Çocuklarımı bana getiren ebenin gördükleri karşısında nutku tutulmuştu” dedi. Lucy ve Maria’nın George (23), Chynna (22) ve Jordan (21) adlarında üç kardeşinin daha olduğu ancak onların tamamının ten ve saç renklerinin Lucy’den daha koyu ancak Marida’dan daha açık olduğu belirtildi. AFP

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:02 Mart 2015Yayınlanma Tarihi:05 Mart 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.