Hz. Mevlâna’nın 742. Vuslat Yıldönümünde Şeb-i Arûs programı

Hz. Mevlâna'nın 742. Vuslat Yıldönümünde Üsküdar Üniversitesi Tasavvuf Araştırmaları Enstitüsü tarafından Kerim Vakfı işbirliği ile “Hz. Mevlana” konulu bir program gerçekleştirecek.

İlahi dinletisi ve kısa film gösteriminin de yer alacağı programda Mutasavvıf yazar Cemalnur Sargut ve Prof. Dr. Emine Yeniterzi söyleşi gerçekleştirecek.

Üsküdar Üniversitesi, Hz. Mevlâna’nın 742’inci Vuslat Yıldönümünde de bir program düzenliyor.

Tasavvuf Araştırmaları Enstitüsü tarafından Kerim Vakfı işbirliği ile “Hz. Mevlana” konulu program 9 Aralık tarihinde Nermin Tarhan Konferans Salonunda yapılacak.

Mutasavvıf yazar Cemalnur Sargut ve Prof. Dr. Emine Yeniterzi söyleşisinin yer alacağı programda “Dinle” isimli kısa film gösterimi gerçekleştirilecek.

Programın ikinci bölümünde ise “La Edrî”  tasavvuf musıkîsi topluluğu tarafından ilahilerden oluşan kısa bir konser sunulacak.

Programa isteyen herkes katılabilecek. Program sonunda katılımcılara Türkiye Diyanet Vakfı Yayınlarından, Prof. Dr. Emine Yeniterzi’nin hazırlamış olduğu “Mevlana” isimli kitabı hediye edilecek.

 


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:01 Aralık 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.