“Hayat Tercihtir” başlıyor...

Üniversite adaylarının rehber programı “Hayat Tercihtir” başlıyor...

Üniversite sınavlarında son viraja girildi. Adayları en az hazırlık kadar zor bir dönem daha bekliyor. O da tercih maratonu. Tercihler de sınavlar kadar önemli. Doğru bölüm ve üniversite seçimi kişinin geleceğinde çok önemli bir dönemeç. ‘Hayat Tercihtir’ programı bu dönemde adayların yanında olacak. Adaylara kılavuzluk edecek program Şaban Özdemir’in sunumuyla Ülke Tv ekranlarında başlıyor.

İnsanın hayatında iki önemli tercih var. Bu tercihler ise büyük sorumluluk ister. İlki evlilik bir diğeri de meslek seçimi. Meslek seçiminde rehber programınız ‘Hayat Tercihtir’ bu sezon da Ülke TV ekranlarında adaylarla buluşuyor.

Adaylara bölüm, üniversite ve şehir seçiminde doğru kılavuzluk sunan Hayat Tercihtir uzman eğitim kadrosu ve konuklarıyla bu dönemde de tercih yapacak adaylara rehber olacak.

Sunuculuğunu Şaban Özdemir’in yaptığı, Eğitim Uzmanı Psk. Dan. Ece Tözeniş’in daimi konuk olduğu “Hayat Tercihtir” LYS öncesi ve tercihler döneminde ÜLKE TV ekranlarında.

Üsküdar Üniversitesi’nden akademik kadronun katılımıyla ekranlara gelecek programda meslekler her yönüyle ele alınacak. Adaylar için doğru meslek hangisi detaylıca irdelenecek.

Hangi puan ile hangi bölüm ve üniversite tercih edebilir soruları cevaplandırılacak.

Sosyal medya üzerinden interaktif şekilde gerçekleştirilecek programda aday öğrencilerin zihnini meşgul eden tüm sorular uzman ağızlardan cevap bulacak. Hayat Tercihtir, bu yıl da size rehber olacak.

Hayat Tercihtir” programı 18 Haziran Cumartesi günü  Ülke TV’de başlıyor. 11 Temmuz’a kadar hafta sonlarında 11.10’da ekrana gelecek program, 11 Temmuz 2016 itibariyle 7 gün boyunca her gün saat 15:10’da ÜLKE TV ekranlarında olacak.

ÜHA


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:24 Mayıs 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.