Hasan Can’a Yüksek İnsani Değer Ödülü

Üsküdar Üniversitesi, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a sosyal belediyecilikteki ilkleri, sürdürülebilir çalışmaları, soyut kültürün gelişimine sunduğu katkı ile akademik çalışmalara yönelik yürüttüğü faaliyetlerinden ötürü Yüksek İnsani Değer Ödülü verdi.

Üsküdar Üniversitesi, toplumu, doğayı, evreni düşünen, yaşamı ile örnek olan ve ilham veren kişilere bu yıl ilk kez Yüksek İnsani Değerler Ödülleri verdi.

Hasan Can’a Yüksek İnsani Değer ÖdülüÜsküdar Üniversitesi bu yıl ilk defa “Yüksek İnsani Değerler Ödülleri”ni verdi. Üsküdar Üniversitesi Akademik Kadrodan oluşan jürinin ; “Adalet, Şefkat ve Merhamet, Dürüstlük, Şeffaflık, Cesaret, Empati ve Sorumluluk, Güven ve Sadakat, Utanma, Alçakgönüllülük, Yardımlaşma, Helalleşme, Selamlaşma, İçtenlik, Bağışlama, Cömertlik, Fedakarlık, Minnettarlık, Çoğulculuk, Katılımcılık, Özgürlükçülük, Hesap Verebilirlik, Uzlaşmacılık, Yenilikçilik, Vefa” şeklinde 24 altın değer kapsamında belirlediği 6 kişi – kurum ödüllerini aldı.

Sosyal belediyecilikteki ilkler ödül getirdi

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, sosyal belediyecilikteki ilkleri, sürdürülebilir çalışmaları, soyut kültürün gelişimine sunduğu katkı, empati ve sorumluluk, katılımcılık, hesap verebilirlik ile akademik çalışmalara konu yürüttüğü faaliyetlerinden ötürü Üsküdar Üniversitesi Jürisi tarafından Yüksek İnsani Değer Ödülü’ne layık görüldü.

Düzenlenen törende Hasan Can’a ödülünü Üsküdar Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Mustafa Ataş verdi.

Belediyecilikte 13 yılını doldurduğunu belirten Can, sosyal ve kültürel belediyecilik kavramının akademik alanda bilimsel olarak değerlendirilmesi için üniversitelere çağrıda bulundu. Can 13 yıllık belediyecilik yaşamında aldığı en anlamlı ödülün bu ödül olduğunu söyledi.

Fotoğraf: Furkan Bayezit

ÜHA


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:26 Mayıs 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.