Hangi burç yalan söyler

Burçların yalanla olan ilişkisi nasıldır? İşte burçlar ve yalan arasındaki ilişki…

 Kimi mecbur olduğu için yalan söyler, kimi yalana alışmıştır zaten, kimi ise yalandan nefret etse de daha iyi olacağını düşündüğü için beyaz yalana başvurur. Peki burçların yalanla olan ilişkisi nasıldır? İşte burçlar ve yalan arasındaki ilişki…

KOÇ Yalan söylemeyi sevmeyen ve beceremeyen koçların, yalan söylediğinden şüphelenirseniz biraz üzerine gitmek ile her şeyi çözersiniz. Çünkü onların, ne savunacak, ne de durup uzun uzun kurgulayacak vakitleri vardır.

BOĞA Her zaman lükse ve paraya düşkün olan boğaların, zayıf noktaları budur. Eğer onlara "Paran var mı?" diye sorarsanız alacağınız cevap "Hayır" olacaktır. Ama mutlaka kenarda paraları vardır ve sizi bu konuda kandırmaya çalışıyorlardır. Dikkat!

İKİZLER Yalanını yakalamanın en zor olduğu burçlardan birisidir ikizler. Çünkü ikna kabiliyetleri oldukça yüksektir. Yalanları ile karşılaştığınızda ise yarattıkları hikayeler ile sizi şaşırtacaklardır. Bu kadar inandırıcı olabiliyor olmaları sizi korkutabilir.

YENGEÇ Yalanı, sadece durumu daha iyiye çevireceği için kullanmayı düşünen yengeçler, yalanlarının bunu yapmadığını, hatta daha da kötüleştirdiğini görünce kendileri de üzülürler. Sonuç olarak rahatsız edici gerçekler çok yakında ortaya çıkar.

ASLAN Yalanı eğlenceye katkı olarak gören aslanlar için hikayeyi kurmak ve oynamak oldukça önemlidir. Siz dinledikçe, o geliştirecek ve değiştirecektir. Size de sadece alkışlamak ve soluksuz izlemek kalacaktır.

BAŞAK Yalanı en az seven burçlardan birisidir. Bu yüzden söylediği yalanlar genel itibari ile gerçeğe yakın yalanlardır. Ya gerçeği hafifletip, saklayıp yalan söylerler ya da çok alakasız konularda yalanlar söyleyerek, gerçekten uzaklaşırlar.

TERAZİ Yalan söyleme konusunda kabiliyetli olan teraziler, size yalan söylerken onları yakalamakta zorlanacaksınız çünkü sempatik yapısı ve gülen gözleri nedeniyle ondan böyle şeyler beklemeyip, yanılacaksınız.

AKREP Yalan söylemek istemeyip de başvurmak zorunda kalan akrepler, genel itibari ile en çok cinsellik hakkında yalan söylerler. Başarmak için ellerinden geleni yaparlar fakat çabuk da açığa çıkarlar. Durumları genelde kararsızdır.

YAY Yalan söylemeyi sevmeyen ve hatta acıtıcı dürüstlükleri ile tanınan yaylar, yalan söylediklerinde ortadan kaybolmayı severler. Aslında söyledikleri yalanların da büyük çoğunluğu gerçekleri içerir.

OĞLAK Eğer oğlaklar size yalan söylediyse, zaten kendisi de bundan rahatsız olup, etrafta dolaşmaya başlar. Söylemek istediği bir şey varmış gibi sürekli bir yarım kalmışlık hali içindedir. Bu yüzden yalanını tespit etmenizi kolaylaştırır.

KOVA Kovalar genel itibari ile geleceğe dair yalanlar söyler. Tahminlerde bulunurken ya da kendisi adına planlar yaparken söylediği yalanlar da neredeyse kusursuzdur çünkü yaratıcılıkları oldukça yüksektir.

BALIK Yalan söylemeye sadece başkalarının iyiliği adına başvuran balıkların, bu naif düşünceleri karşısında sinirlenseniz de ona kızamazsınız, çünkü bu durumun sizin iyiliğiniz adına olacağına o kadar çok inanır ki, ona kıyamazsınız.

MAHMURE


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:17 Mayıs 2014Yayınlanma Tarihi:21 Mayıs 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.