Güzelliğin sırlarını anlattı

Julia Roberts güzelliğinin sırlarını anlattı ve "Haftanın 5 günü spor yapıyorum" dedi.

Julia Roberts güzelliğinin sırlarını anlattı ve "Haftanın 5 günü spor yapıyorum" dedi. Julia Roberts, Amerikan InStyle dergisi için objektif karşısına geçti. Derginin 20. yılına özel pozlar veren ünlü oyuncu, güzellik sırlarını da anlattı.

guzelliksirlariOldukça dikkat çekici birisiniz, bunun için çok uğraşıyor musunuz? Lise yıllarımdan itibaren çekici ya da güzel olduğumla ilgilenmedim. Eğer ilgilenseydim,  işlerimde istediğim noktaya gelemezdim. Aslına bakarsanız yüzüm biraz yamuk, bu duruma hoşuma bile gidiyor. Bu durumu ciddiye almıyorsunuz yani! Asla! Güzellik sırlarınız neler peki? Kevyn Aucoin’den çok şey öğrendim. O benim makyaj ustam. Bana her zaman “Maskara, maskara, maskara” der. Haklı da! Kirpiklerinize sadece maskara sürmek bile kendinizi iyi hissetmenizi sağlıyor. Bunun dışında saçlarımı ne zaman şekle sokmaya çalışsam, olmaz! Üstüne düşmediğim zamanda çok iyi gözükürler.

DİŞLERİMİ SODAYLA FIRÇALIYORUM

Dışarı çıkmak için sadece iki dakikanız var diyelim, nasıl hazırlanırsınız? Dişlerimi fırçalarım, nemlendiricimi sürerim ve büyük güneş gözlüğümü takarak yola koyulurum. Güzel gülüşünüzün en büyük nedeni dişleriniz olarak gösteriliyor. Onların bakımı için sıra dışı bir şey yapıyor musunuz? Soda ile fırçalıyorum, bunu büyükbabamdan öğrendim. Spora ne kadar vakit ayırıyorsunuz? Haftanın beş günü 90 dakika yoga ya da plyometric yapıyorum. Bu beni öyle motive ediyor ki, kendimi çok mutlu hissediyorum. Peki ya diyet? Birkaç ay önce diyetisyenim glüteni hayatımdan çıkarmamı istedi. Böylece ben de evime yeni bir aşçı aldım. Son zamanlarda daha iyi göründüğümü hissediyorum. HÜRRİYET

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:28 Ağustos 2014Yayınlanma Tarihi:30 Ağustos 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.