Genç olmanın dayanılmaz hafifliği

İşte genç olmanın özellikleri...

Sorumluluk denince aklınıza gelen tek şey odanızı toplamaktır. Onu da selfie'den selfie'ye yaparsınız. Patronunuz babanızdır ve maaşınız çalışmasanız da yatacaktır.Üstelik her hafta sonu zam istersiniz. Her sabah gitmek zorunda olduğunuz yer arkadaşlarınızla doludur.

Çok az şeyin gücü sizi yataktan kaldırmaya yetebilir. Çok az şeyin gücü sizi yataktan kaldırmaya yetebilir. Saat pek sık kullandığınız bir teknoloji değildir. Yapmanız gereken en kritik tercih Cumartesi akşamı hangi ortamlara akacağınızdır. Çok yer kilo almaz, çok eğlenir hiç yorulmazsınız.

En büyük hobiniz herşeyin dozunu kaçırmanız. Saçma sapan kıyafetlerinizi ve saç modellerinizi kimse yadırgamaz. Bizim oğlan hipstır oldu Şükran teyzesi, gençlik işte. Asilik en temel içgüdünüzdür; her eleştiriye bir cevabınız vardır. Nitekim sizden şampiyonu yoktur.

Evlenmek, çocuk yapmak gibi kaygılar size çok uzaktır. Hırslı değil hızlı yaşarsınız. "Hızlı yaşa geç yaşlan" sizin sloganınız. Yeni şeyler denemekten, kendinizi boşluğa bırakmaktan korkmazsınız. Hayat ayaklarınızı yerden kestiği sürece güzel! Ve ayağınızı yerden neyin keseceğini iyi bilirsiniz...

ONEDİO.COM


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:18 Ekim 2014Yayınlanma Tarihi:23 Ekim 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.