Gaga itiraf etti: Hayatım depresyondan ibaret

29 yaşındaki müzisyen Lady Gaga, dünyaca ünlü müzik dergisi Billboard'a 'Hayatım depresyon ve anksiyete ile mücadele etmekle geçti' dedi.

Türkiye'de Fox kanalında yayınlanan 'American Horror Story Hotel' dizindeki rolüyle kimi gönüllerde şimdiden taht kuran Lady Gaga, dünyaca ünlü müzik dergisi Billboard'a verdiği röportajda 'Her Allahın günü' depresyonla mücadele ettiğini itiraf etti.

NEDEN HERKES KENDİNİ SIĞ HİSSEDİYOR?

Yakın zaman içinde açtığı 'Born This Way Vakfı' sonrasında Billboard'un önümüzdeki hafta yayınlanacak 'İyiniyet' sayısı için röportaj veren Gaga, şunları söyledi: 'Hayatım boyunca depresyondaydım! İstedim ki, küçük yaştaki insanlar bunun insan doğası içinde çok doğal bir şey olduğunu bilsinler. Biz böyle doğduk. Neden herkes kendini çok sığ ve bağsız hissediyor? Bu insan doğasına aykırı.'

HAYATIMIN AMACI: DÜNYAYI KURTARMAK

Gaga, American Horror Story Hotel dizisinde başrolde.

Gaga, kurmuş olduğu vakıf ile depresyondaki kişilere yardım etmenin 'hayatının amacı' olduğunu söylüyor. Kapakta ünlü müzisyen Elton John ile poz veren Gaga, şunları da ekliyor: New York'ta dolanan Gaga artık tuhaf kostümler giymeden de gezebiliyor.

'Elton bana bakınca hayatımın en zor zamanlarında yanımda olduğu hissini veriyor. Depresyona girmeme izin vermiyor. Onunlayken, O'nun bu geniş çaplı 'dünyayı kurtarma' operasyonunun bir parçası olmak istiyorum. Herkes AIDS hastalığı ve eşcinsel bireyler için bir şey yapıyor. Elton sadece... Her şey.'

Magazin basınının en sevdiği isimlerden biri olan Lady Gaga, sevgilisi Taylor Kinney ile görüntü verdi. Ünlü bir Lady Gaga şarkısı olan 'Born This Way', 'Böyle doğdu' olarak kabaca çevrilebilir.

HÜRRİYET


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:22 Ekim 2015Yayınlanma Tarihi:19 Ekim 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.