Fransız cazibesinin sırları

İşte Avrupa’nın en bakımlı ve zarif kadınları olarak bilinen Fransız kadınların güzellik sırları.

İşte Avrupa’nın en bakımlı ve zarif kadınları olarak bilinen Fransız kadınların güzellik sırları.

kadincazibeKendilerine özgü bakım teknikleriyle bir çok kadının hayranlık ile baktığı Fransız kadınları saçlarından ciltlerine kadar sanki özel bir bakım tekniği kullanıyormuş gibi görünüyor. Yataktan kalktıklarında bile güzel görünen bu kadınların sırları neler mi? Bakımlı bir cilt taşımaya özen gösteren, zariflikleri ve doğallıkları ile adlarından söz ettiren Fransız kadınlarının stiline sahip olmak için şu noktalara dikkat etmek gerekiyor:

CİLDİNİZE MASAJ YAPIN

Fransız kadınları cilt bakımı için losyon ve nemlendirici kremler kullanırlar. Ciltlerini parlak, elastik ve güzel görünmesini sağlamak için her gün nemlendiriciyle ciltlerine masaj yaparlar. Böylece yüzlerine canlılık getirerek, ciltlerinin nemlendiriciyi daha rahat emmesini sağlarlar.

MAKYAJLA UYUMAMAYA ÖZEN GÖSTERİN

Fransız kadınları makyaj konusunda doğallıktan yanadır. Makyaj ürünü olarak biraz allık, maskara ve ruj kullanırlar. Özellikle kırmızı ruj onlar için vazgeçilmezdir. Sadelikleri ile göz dolduran Fransız kadınları yüzlerindeki makyajla asla uyumazlar gece yatmadan önce makyajı temizlemek onlar için rutin bir iştir.

TERMAL SU İLE YENİLENİN

Fransız kadınları termal suyun oksijenini cilt hücrelerine getirerek kan dolaşımını arttırdıklarını düşünürler. Cildi nemlendirme ve yenileme özelliğine sahip termal suları kullanırlar. Cilt bakımında oldukça etkili olan termal suyunu, cilt bakım ürünü olarak kullanacak kadınlar, Fransız kadınların bu ısrarını çok iyi anlayacaktır.

ÇOK FAZLA YÜZ YIKAMAYIN

Fransız kadınlarına göre yüzü sürekli olarak yıkamak cildin yağ ve nem dengesini bozar. Bu yüzden gün içinde sürekli yüz yıkamazlar. Akşamları uygun bir tonik ve kremle yapılan temizliği ciltleri için yeterli görürler. Fransız kadınlarını örnek alarak siz de, günlük rutin bakımlarınız için nemlendirici ve serumları kullanabilirsiniz.

ÖLÜ HÜCRELERDEN ARININ

Fransız kadınları ciltteki ölü hücrelerden kurtulmak için, cildi incitmeyecek sertlikte kozmetik bir sünger kullanır. Pul pul dökülen cilde karşı maske yaparlar. Fransız kadınların yaptığı gibi, cildinizdeki ölü derilerden arınmanın yolu, maskeyle üstte biriken ölü tabakadan kurtulmaktır.

DOĞAL SAÇ BAKIMI

Bakımlı görünen ışıl ışıl parlayan saçlar bir kadının güzelliğini ön plana çıkaran en önemli etkendir. Fransız kadınları saçları için kozmetik ürünleri kullanmak yerine saçlarını en doğal ürünlerle temizledikten sonra saçın nemini korumak için doğal halinde kurumaya bırakırlar.

SAĞLIKLI BESLENİN

Fransız kadınlarına göre iyi besinler yemek, sağlıklı hissetmek için ilk şarttır. Sağlıklı beslenmek sağlıklı yaşamak ve sağlıklı bir cilt demektir. Vücudumuzu oluşturan hücrelerin düzenli ve dengeli çalışması için besin öğelerinden yani yağlar, karbonhidratlar, proteinler, vitaminler ve minerallerden yeterli miktarda tüketmemiz gerekir. Sağlıklı beslenmeye ek olarak ara sıra antioksidan içeren şarap tüketebilir, zaman içinde ciltte yaratacağı farklılığı gözlemleyebilirsiniz. FORMSANTE

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:11 Eylül 2013Yayınlanma Tarihi:13 Eylül 2013

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.