Erkeklerin yatakta rol yapmasının 4 nedeni

Hep kadınların orgazm taklidi yaptığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz çünkü artık erkekler de orgazm taklidi yapıyor.

Hep kadınların orgazm taklidi yaptığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz çünkü artık erkekler de orgazm taklidi yapıyor.

CİNSEL GÜVENSİZLİK

erkekrol Bazı erkekler yatakta karşısındakini mutlu edememe korkusuna kapılıyorlar. Partnerini mutlu etme çabasıyla kendileri orgazm olmayı ara sıra da olsa unutuyorlar.

CİNSELLİKLE İLGİLİ HER ŞEY

Ayrıca cinsel performanslarının yetersiz kalmasından, cinsel organlarının boyutunun sorun yaratacağından korkuyorlar. Çünkü artık kadınlar da yatakta ne istediklerini biliyorlar.

DUYGULARI BİTMİŞTİR

Duyguları bitmiştir. Bazı erkeklerin orgazm taklidi yapmasının nedeni ise size karşı olan hislerinin değişmesidir. Eğer size karşı olan duyguları bitmişse, sizi eskisi gibi çekici bulmuyorsa orgazm taklidi yapmaktan başka çaresi olmadığını düşünürler.

STRES

İşyerindeki yoğunluk, aile ve çevreyle yaşanan sorunlar kadınlar kadar erkekleri de etkiliyor. Bu sorunlardan yatakta da kurtulamayan erkeğin cinsel yaşamı etkilenebiliyor ve yine orgazm taklidi yapmak zorunda kalabiliyor.

ALKOLÜN ETKİSİ

Sevişmeye ne kadar hazır olursa olsun eğer sevgiliniz alkolü fazla kaçırdıysa zor anlar yaşanabilir. Size hayal kırıklığı yaşatmamak için sevgiliniz böyle bir durumda da orgazm taklidi yapabilir. MAHMURE

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:12 Mayıs 2014Yayınlanma Tarihi:16 Mayıs 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.