En çok bu sözler çileden çıkarıyor!

Eşlerinizin sıkça kullandığı ve bizim duymaktan en nefret ettiğimiz cümleler neler dersiniz?

Eşlerinizin sıkça kullandığı ve bizim duymaktan en nefret ettiğimiz cümleler neler dersiniz? cildirtansozlerErkek ve kadın doğası gereği birbirinden farklı yapılara sahiptir. Genelde kadınlar daha naif ve kırılgan, erkekler ise biraz daha yüzeysel düşünen ve hareket eden bir yapıya sahiptir. Tabii ki bu bir kural değildir ve istisnalar kesinlikle kaideyi bozmaz.

Beğenileri, istekleri, ruh halleri, zevk aldıkları şeyler, hatta konuşma tarzları bile birbirinden farklı olan bu iki cinsin birisi için espiri olarak değerlendirilen bir söz, bir diğeri için çok kırıcı bir söz olabilir mesela. Peki, eşlerimizin sıkça kullandığı ve bizim duymaktan en nefret ettiğimiz cümleler neler dersiniz?

İŞTE KADINLARI VE ERKEKLERİ ÇİLEDEN ÇIKARAN O SÖZLER... -Biraz kilo mu aldın sen? -Yaşlandıkça annene benziyorsun. -Akşam yemekte ne var? -Dırdırından bıktım -Kadınlar futboldan ne anlar -Bir türlü öğrenemedin şu araba kullanmayı -Elbise dolabın ağzına kadar dolu, doymadın alışveriş yapmaya -Arkadaşlarla maç izleyeceğiz -Bakarız -Bu gece olmaz, başım ağrıyor -Ben senin hizmetçin değilim -Yaşlandıkça babana benziyorsun -Giyecek hiçbir şeyim kalmadı -Kirli çamaşırlarını sepete atsan ölür müsün -Ellerin temiz mi? -Beni kimler istedi de evlenmedim. Ah kafam ah! -Benim gibisini buldun da bunama -Sana aslanlar gibi evlatlar verdim yıllarca saçımı süpürge ettim -Muayyen günümdeyim, sinirliyim.

MAHMURE

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:23 Mayıs 2014Yayınlanma Tarihi:24 Mayıs 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.