Dünyaca ünlü nörobilimciler 2017’de İsviçre’de buluşuyor

Nörobilim alanında dünya çapında en iyi bilim adamları ve klinisyenlerin katılımıyla gerçekleştirilen ECNS kongresi bu yıl İsviçre’de yapılacak.

Temel ve Klinik Multimodal Görüntüleme konulu Uluslararası Konferans kapsamında yıllık ECNS, ISNIP ve ISBET ortak toplantısı da gerçekleştirilecek.

Dünya çapında en iyi bilim adamları ve klinisyenlerin katılımıyla gerçekleştirilen ve önemi her geçen gün artan ECNS kongresi bu yıl 29 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında İsviçre Bern’de yapılacak.

Üsküdar Üniversitesi’nin de içinde bulunduğu oluşumda Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan 7’ncisini 2010 yılında İstanbul taşımış, sinirbilimi alanında dünyaca bilinen çok sayıda ismi İstanbul’da bir araya getirmişti.
ECNS kongrelerini sinirbilim üzerine çalışan ISNIP ve ISBET oluşumları organize ediyor.

Klinik Nörogörüntüleme alanında ki en son gelişmelerin ele alınacağı kongrede üstün başarı kazanan bilim insanlarına ‘Kariyere Katkı Ödülü, E. Roy John Ödülü ve Genç Araştırmacı Ödülleri’ dâhil olmak üzere çeşitli ödüller de takdim edilecek.

Ayrıntılı bilgi için:

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)

 


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:13 Mart 2017Yayınlanma Tarihi:09 Mart 2017

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.