Down Sendromlu modelin hikayesi

18 yaşındaki Madeline Stuart model olmaya karar verdi. Onun hikayesini diğerlerinden ayıran kısım ise down sendromlu olması.

Down Sendromlu modelin ilham veren hikayesi...

18 yaşındaki Madeline Stuart model olmaya karar verdi. Onun hikayesini diğerlerinden ayıran kısım ise down sendromlu olması. Yüzmeye ve dans etmeye bayılan Madeline, fazla kilolarından dolayı modellik düşüncesini arka plana atmıştı. Annesinin yardımıyla 20 kilo verdi. Kendine olan inancı ve enerjisiyle modelliğe başladı. Etkileyici hikayesi bir sponsor bulmasına vesile oldu. Farklı vücut tipleriyle çalışarak sektörde var olmayı seçen bir markayla anlaştı.

20 KİLO VERDİ VE MODELLİĞE BAŞLADI

"Down sendromlu insanlar her şeyi yapabilirler hem de kendi çabalarıyla bunu başarabilirler. Onlara bir şans verin! Beklentilerinizin ötesinde sonuç alacaksınız" "Down sendromlu insanlar da seksi ve güzel görünebilirler. İnsanların bunu fark etmesinin zamanı geldi" "Kızımın down sendromlu olduğunu söylediğimde, İnsanların 'Üzgünüm' demeleri son bulmalı"

HÜRRİYET


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:19 Mayıs 2015Yayınlanma Tarihi:21 Mayıs 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.