Doğru insanı bulduğunuzda başınıza gelecekler

İşte doğru insanı bulduğunuzda başınıza gelecekler.

İşte doğru insanı bulduğunuzda başınıza gelecekler. dogruinsanSözcüklere gerek olmadan bakışlarla, susuşlarla anlaşacaksınız.

- Hayallerinizi paylaştığınızda, peşinden gitmeniz için sizi cesaretlendiren, destek veren biriyle ömür geçireceksiniz. - Dara düştüğünüzde, zorda kaldığınızda hiç düşünmeden size el verecek birine sahip olacaksınız. - Geleceğe dair tüm planlarınızda ilk sıraya koyduğunuz birine ömrünüzü adayacaksınız. - Filmlerde, dizilerde rastladığımız acayip romantik sahneleri gerçek hayatta zaten yaşıyor olacaksınız. - İçinde "o" olan her şeyden keyif alacaksınız. - Yalan, maske, sır, oyun, vs. olmayan bir ilişki yaşamanın keyfine varacaksınız. - Aşk" kelimesinin en derin anlamlarını keşfedeceksiniz. - Sevginizi, sarılıp uyumayı dünyanın en keyifli durumlarından birine çeviren birisine vereceksiniz. - Onunla çocuk büyütmenin, kalabalıklaşmanın ne kadar keyifli olabileceğini göreceksiniz. - Her ne olursa olsun, sizi dinlemeden sonuca varmayacak biriyle beraber olmanın iç rahatlığını yaşayacaksınız. - Hastalandığınızda, yanında olduğunuz her an hastalığı mutluluğa çevirecek biriyle aynı evi paylaşacaksınız. - O sizin siz de onun mükemmel olmadığını bilecek, ancak bunu hiç önemsemeyeceksiniz. - Hatalarınızı, yanlışlarınızı korkmadan, yargılanmaktan çekinmeden, gizlemeden söylemenin rahatlığını yaşayacaksınız. - Ne o, ne de siz birbirinizden verebileceğinizden fazlasını beklemeyeceksiniz. MAHMURE

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:10 Ocak 2015Yayınlanma Tarihi:15 Ocak 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.