Doç. Dr. Bulunmaz’ın makalesinin yer aldığı 'MedyaEtik' yayınlandı

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı, Medya ve İletişim Sistemleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Barış Bulunmaz’ın makalesinin yer aldığı “MedyaEtik” isimli kitap yayınlandı.

Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden değerli akademisyenlerinin “iletişim ve medya etiği” hakkında yazdıkları makaleler, “MedyaEtik” isimli kitapta toplandı.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı, Medya ve İletişim Sistemleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Barış Bulunmaz’ın makalesinin de yer aldığı kitabın editörlüğünü Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ferlâl Örs yaptı.

Kitapta Doç.Dr. Bulunmaz ve Prof. Dr. Örs'ün yanı sıra Emeritus Prof. Dr. Haluk Şahin, Yrd. Doç. Dr. Gözde Dedeoğlu, Dr. Sinem Çambay, Dr.Emel Özdemir, Dr. Seyran Başak Öcal ve Ar. Gör. Simge Deniz Demirel'in makaleleri de bulunuyor. Sentez Yayıncılık tarafından yayımlanan kitap, kitapevlerinde ve kitap satışı yapılan web sitelerinde yerini aldı.

 


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:29 Ocak 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.