Dinlenirken zengin olun!

Geçen hafta 79.6 milyar dolarlık servetiyle ‘dünyanın en zengin insanı’ ilan edilen Carlos Slim, iş hayatındakilere tavsiyelerde bulundu.

Geçen hafta 79.6 milyar dolarlık servetiyle ‘dünyanın en zengin insanı’ ilan edilen Carlos Slim, iş hayatındakilere tavsiyelerde bulundu.

dinlenirkenzenginMeksikalı telekom zengini Slim, üç gün önce Paraguay’da katıldığı bir konferansta çalışma saatlerinde radikal değişiklikler yapılması gerektiğini savundu. 76 yaşındaki Slim, profesyonel iş hayatındaki kişilerin çalışmaktan ziyade dinlenmeye vakit ayırmasını tavsiye ediyor. Slim’e göre haftada 5 gün yerine 3 gün çalışmak çok daha yararlı. Slim, konsferansta, “İnsanlar 70-75 yaşına kadar çalışmak zorunda. En doğrusu haftada 3 gün, 11 saat çalışılması. Geri kalan zaman ise dinlenmeye ayrılmalı” dedi. Slim, kısa çalışma saatlerinin daha verimli olduğunu söylüyor. Slim, “Haftada 3 gün çalışarak, daha kaliteli bir yaşam için sakinleşmeye vakit buluruz. Haftanın 4 gününü çalışmadan geçirmek, yeni eğlenceli aktiviteler bulmak çok önemli” diyor. MİLLİYET

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:21 Temmuz 2014Yayınlanma Tarihi:24 Temmuz 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.