'Depresyon hırkası'na rekor fiyat

Kurt Cobain'in 'depresyon hırkası'na rekor fiyat.

Nirvana’nın efsanevi solisti Kurt Cobain’in kendisiyle özdeşleşen ‘depresyon hırkası’ açık artırmada 140 bin 800 dolara satıldı.

80 bin dolardan açık artırmaya çıkarılan Cobain’in konserlerinde sıklıkla giydiği ve özellikle ‘MTV Unplugged’ kaydında akıllara kazanan hırkası, 140 bin 800 dolara alıcı buldu.

Müzayede evi hırkayı şu sözlerle tanıttı:

"Vintage model yeşil düğmeli hırka, Kurt Cobain tarafından 1993 MTV Unplugged programında giyilmiştir. The Manhattan markalı iki cepli ve beş düğmesinden birinin kaybolduğu hırka akrilik, yün ve likradan oluşuyor. Hırka, Cobain ailesinin yakın bir dostundan temin edildi."

KURT COBAİN BUNU İSTER MİYDİ?

‘Icons and Idols’ ismiyle yapılan açık artırmada, Cobain’in ve Beatles üyesi John Lennon’un bir tutam saçıyla birlikte, bir başka Beatles üyesi Ringo Starr’ın davul derisi, Elvis Presley’nin altın kaplama piyanosu ve Micheal Jackson’un ‘Thriller’ videosunda kullandığı takma diş de satıldı.

A.A


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:15 Kasım 2015Yayınlanma Tarihi:12 Kasım 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.