Çok şaşıracağınız 10 ilginç bilgi

Daha önce hiç duymadığınız 10 ilginç bilgi.

"Eğer öğrenmeye ilginiz yoksa, size kimse yardım edemez. Eğer öğrenmeye kararlıysanız, sizi kimse durduramaz" demişler... Belki bu bilgileri öğrenmek bir işinize yaramayacak ama arkadaşlarınızla sohbet ederken eğlenceli konuların açılmasını sağlayabilir, kim bilir...

- Reklamların çoğunda, gazetelerde ve dergilerde saat 10:10’u göstermektedir.
- 3 renkli kedilerin hepsi dişidir.
- Bol bol su tüketmenin de yan etkisi mutluluktur. Yanlış duymadınız, bol su tüketen insanlar daha mutlu olurlar ve bu suyun yan etkisidir. Sığırlar, geriye doğru işeyebilen tek memelilerdir.
- ABD'nin Oregon eyaletinde 21 yaşındaki bir adam şehrin su kaynağına tuvaletini yaparken yakalandığı için 8 Milyon galon (30 Milyon Litre) su boşaltıldı.
- Eğer bir akrebin üzerine likör dökerseniz, akrep delirecek ve kendini sokacaktır.
- Deniz kabuğundan ses falan gelmez, duyduğunuz şeyin kulağınızdaki damarlarda gezinen kanın sesidir.
- Bir kurbağa yeterince ateş böceği yerse midesi ışıl ışıl olur.
- Araştırmalara göre, başı biraz yukarı bakan insanlar daha çekici görünmektedir. Özellikle, kadınların daha seksi göründüğü belirtilmektedir.
- Dünyanın ağırlığı yaklaşık 6,588,000,000,000,000,000,000,000 tondur.

HÜRRİYET

 


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:29 Eylül 2016Yayınlanma Tarihi:09 Mart 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.