'Çok mutsuzum şişmanlamak istiyorum'

20 ayda tam 114 kilo veren genç kadının yaşadığı Crohn Hastalığı nedeniyle yemek yemesi tam bir işkence.

20 ayda tam 114 kilo veren genç kadının yaşadığı Crohn Hastalığı nedeniyle yemek yemesi tam bir işkence.

cokmutsuzumsismanBirçok insan bir beden incelmek için büyük fedakarlıklar yapmaya hazırdır ancak İngiltere'de yaşayan Amelia-Jane Harris ismindeki genç kadın için bu tam bir kabus. 20 ayda tam 114 kilo veren genç kadının yaşadığı Crohn Hastalığı nedeniyle yemek yemesi tam bir işkence. Arkadaşlarıyla dışarıda yemek bile yiyemeyecek hale gelen genç kız "Dış görünüşüm için bir sürü iltifat alıyorum ama ben bu durumdan hiç mutlu değilim. Çektiğim fiziksel acılar o kadar yoğun ki keşke eskisi kadar şişman olabilsem" diyor. Karın krampları yüzünden yemek yiyemeyen Harris'in, tırnakları, kaşları ve saçları da düzenli olarak dökülüyor.

"GÜNDE 10 KEZ KUSUYORDUM"

Lise yıllarında annesinin verdiği her şeyi yiyen Harris, zamanla şişmanlamaya başlıyor. 17 yaşına geldiğinde şişman bir insan haline gelen genç kız, kilosuyla barışık olmasına rağmen birden hastalandığını ve kusmaya başladığını belirtiyor, "Günde neredeyse 10 kez kusuyordum. Hiçbir şey yapamaz oldum. 20 ayda 100 kilodan daha fazla zayıfladım. Ancak zayıflamış olmak beni mutlu etmiyordu çünkü ölmekten korkuyordum." dedi.

"GÜNDE 100 HAP ALIYORUM"

Bazen günde 70 tane hap aldığını söyleyen Harris, bu sayının zaman zaman 100'e kadar çıktığını söylüyor. HÜRRİYET

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:17 Nisan 2015Yayınlanma Tarihi:19 Nisan 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.