Çocuklar Üsküdar Üniversitesi'nde eğlendi

Çocuklar Üsküdar Üniversitesi Çocuk Şenliğinde eğlendi…

Üsküdar Üniversitesi ‘Benimle Oynar Mısın’ ve ‘Haydi Gülümse Kulübü’ öğrencilerinin düzenlediği Çocuk Şenliği’nde çocuklar gönüllerince bir gün yaşadı. Masal anlatıcısı Ümit Özkan’ın masalları, müzik kulübünün danslarıyla eğlenen çocuklar, keçe, dokuma, bowling, uçurtma gibi çalışma atölyelerinde birçok şeyi deneyimleme imkânı buldu.

Çocuklar Üsküdar Üniversitesi'nde eğlendiÜsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi bölümü öğrencilerinin organizasyonu, ‘Benimle Oynar Mısın’ ve ‘Haydi Gülümse’ Kulübü öğrencilerinin desteğiyle Çocuk Şenliği’nin ikincisi bu yıl düzenledi.

Çarşı Yerleşkesi bahçesinde tam gün düzenlenen etkinlikte misafir çocuklar gönüllerince bir gün yaşadı.

Öğretim üyesi Ümit Ertem’in koordinasyonunda hazırlanan tiyatro, müzik ve animasyon gösterileri ile minikler eğlenceli saatler yaşadı.

Çocuklar Üsküdar Üniversitesi'nde eğlendi 2Yazar, masal anlatıcısı Ümit Özkan’ın masal saati ile çocuklar Özkan’ın anlattığı masalları ilgiyle dinledi.

Müzik Kulübünün dans ve çocuklarla müzik performansları ise çocuklara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Çocuklar için atölye çalışmaları da düzenlendi.

Keçe, dokunma, müzik ritm, kurabiye süsleme, parmak boyama, bowling, geleneksel oyun, survivor, yüz boyama, uçurtma ve doğru yol yanlış atölyeleri ile çocuklar birçok şeyi deneyimleme imkânı buldu.

Çocuklar Üsküdar Üniversitesi'nde eğlendi 3  Çocuklar Üsküdar Üniversitesi'nde eğlendi 4

Çocuklar Üsküdar Üniversitesi'nde eğlendi 5

ÜHA


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:02 Mayıs 2016

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.