Büyük sağlık büyük mutluluk

İşte soğan ve sarımsağın kalp sağlığı için faydaları.

İşte soğan ve sarımsağın kalp sağlığı için faydaları. sogansarimsakSoğan ve sarımsağın kalp sağlığımız üzerinde birçok faydası var. Bu iki besin, sık tüketildiğinde kalp hastalıklarına karşı vücudumuzu koruyor.

SAYILMAYACAK KADAR ÇOK YARARI VAR

Uzmanlar yaptığı yazılı açıklamada, içerdiği vitamin, mineral ve diğer maddelerle insan vücudu için sayılamayacak kadar çok yararı olan soğan ve sarımsağın, kalp ve damar sistemi üzerindeki yararlı etkilerine dikkati çekti.

DAMAR SERTLİĞİNE KARŞI KORUYUCU

Damar sertliğinin çağın hastalığı olduğunu ve bunun yol açtığı koroner kalp hastalığından korunmada, sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz yapmanın birinci derecede etkili olduğunu vurgulayan uzmanlar; şeker, yüksek tansiyon, yüksek kolesterol ve şişmanlık gibi sorunların, damar sertliği ve koroner kalp hastalığının en önemli risk faktörleri arasında olduğunu aktardı. HÜRRİYET AİLE  

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:25 Aralık 2014Yayınlanma Tarihi:27 Aralık 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.