Bütün banyo küvetleri yasaklansın

İsveç Kralı: Bütün banyo küvetleri yasaklansın.

İsveç Kralı Carl Gustaf, Svenska Dagbladet gazetesine verdiği röportajda çevreyi korumak için bütün banyo küvetlerinin yasaklanması önerdi.

İsveç Kralı Paris’te 30 Kasım - 11 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek Küresel İklim Zirvesi öncesi çevre koruma ile ilgili düşüncelerini açıkladı.

Çevre korumacılığı konusunda radikal önerileri ile tanınan aynı zamanda Dünya Doğa Fonu Başkanlığını da yürüten İsveç Kralı, "Bütün banyo küvetleri yasaklanabilir. Düşünün nasıl büyük bir olay” dedi. Önerisinin biraz şaka ile karışık olduğunu söyleyen İsveç Kralı bu düşüncesinin duşa oranla küvetlerde ne kadar fazla su tüketildiğinin anlaması üzerine şekillendiğini belirtti.

Röportajda nükleer enerji konusundaki düşüncelerini de açıklayan İsveç Kralı Carl Gustaf, "Bir dönem nükleer enerji toplum için faydalı olmuştur. Şimdi ömrünü tamamlamak üzere. Ampuller ve konutlar artık az enerji tüketmekte. Hatta otomobiller bile” dedi.

DHA


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:25 Kasım 2015Yayınlanma Tarihi:24 Kasım 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.