Burnunuzdan utanıyor musunuz?

Burnunuzdan utanıyor musunuz? İşte burnunuzu küçük gösterecek 5 hile!

Burnunuzdan utanıyor musunuz? İşte burnunuzu küçük gösterecek 5 hile!

burunutanmaBurnunuzun olması gerektiğinden daha büyük olduğunu mu düşünüyorsunuz? Burnunuzun büyük olmasını kendinize dert ediyorsanız atın üzerinizdeki sıkıntıyı. Burnunuzu küçük göstermenizi sağlayacak makyaj hileleri varken neden kendinizi gereksiz yere sıkıntıya sokacaksınız değil mi? Eğer burnunuz etli ve büyükse, kolay uygulanabilir makyaj hileleri ile olduğundan daha ince, daha küçük ve daha kalkık gösterebilirsiniz. Sizler için burnunuzu daha küçük göstermenizi sağlayacak yolları anlattım.

YANAKLARA DİKKAT!

Allık insanı vezirde eder, rezilde… O nedenle allık kullanımına çok dikkat edin. Doğru uygulanan allık, dikkatleri burnunuzdan çekecektir. Allığınızı gözlerinizden burna doğru çapraz uygulayın.

MAT MAKYAJ ÜRÜNLERİ KULLANIN

Burnunuzu daha küçük göstermek istiyorsanız, asla parıltılı ürünler kullanmayın. Parıltılı ürünler, burnu olduğundan büyük gösterir.

2 TON KOYU CİLT

Cildinizin gerçek tonundan iki ton daha koyu bir fondötenle burnunuzun daha küçük görünmesini sağlayabilirsiniz!

KONTÜR

İşte bu yöntemle burnunuza istediğiniz şekli vermeniz mümkün! En basit yöntemi ile anlatayım. Koyu tonda bir allığı göz diplerinden başlayarak burun kanatlarınıza ve burnunuzun ucuna sürün.

BRONZER!

Burnunuzunda hafif bir bronzer kullanın ve sonucun sizi memnun ettiğini şaşırarak izleyin.  , MİLLİYET

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:21 Ekim 2014Yayınlanma Tarihi:24 Ekim 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.