Bunları yapın ilişkiniz mutlu olsun!

İşte iyi bir ilişkiye sahip olmanın 5 Yolu! Daha iyi bir ilişkiye sahip olmak için yapmanız gereken 5 kuralı açıklıyoruz.

1. KÖTÜ GİDEN İLİŞKİYİ BİTİRMEYİ ÖĞRENİN

Bütün kadınların içine düştükleri bir tuzaktır bu kötü ilişkiler. Onlara zamanımızı, sevgimizi veririz fakat karşılığında sadece üzüntü ve endişe alırız. Oysaki bir kadının ilişkiden beklediği bu değildir. O halde artık bu ilişkinin bitme zamanı gelmiştir. Ne kadar emek harcadığınız önemli değil, ortada sevgi ve mutluluk yoksa, bunu başka bir erkekte aramanın zamanı gelmiştir. Erkekler otobüs gibidir; bir otobüsü kaçırdığınızda, bir sonrakine binmeyi öğrenin. Otobüsü kaçırdım diye üzülmeyin. Çünkü mutlaka başkaları da olacaktır.

2. DAHA AZ TOLERANS GÖSTERİN VE DAHA FAZLASINI BEKLEYİN

İlişkilerde fedakarlık yapan taraf genellikle kadınlardır. Sevgilisinin istediği yerde yemeğe gider, evde onun sevdiği yemeği yapar, akşam onun istediği programı izler ve ya onun istediği filme gidilir. Siz bu kadar fedakar olmaya meraklıyken, sevgilinizi istediğiniz hiçbir şeyi yapmadığı için suçlayamazsınız. Bu yüzden fazla fedakarlıktan kaçının. Unutmayın ki ilişkiler tek taraflı toleransla yürümez. Sevgilinizin de en az sizin kadar fedakar olması gerekiyor. Mutlu olmak istiyorsanız ona karşı olan beklentilerinizi yükseltin. Zamanla o da buna alışacaktır.

3. KENDİNİZİ MEŞGUL EDECEK BİR ŞEYLER BULUN

Erkekler kadınlarla aynı zaman diliminde yaşamıyor. Bu yüzden beni niye aramadı diye düşünmek deliliğe açık davetiye çıkarmak gibidir. Niye aramadığını kim bilebilir, belki maça daldı, belki arkadaşlarıyla beraber, belki araması gerektiğini bile düşünmüyor. Bunun için üzülmek yerine kendinizi bunu düşünmenize izin vermeyecek şeylerle meşgul edin. Bir dans okuluna yazılın, yeni bir dil öğrenin, eğlenin.

4. HOŞUNUZA GİTMEYEN ŞEYLERİ SÖYLEYİN

Ortaya bir fikir atıldığında, ya da bir plan yapılırken, yapmak istemediğiniz şeyleri söyleyin. Sırf erkek arkadaşınız istiyor diye yapmak istemediğiniz şeylere tamam demeyin. "Sen nasıl istersen" cümlesini kendinize yasaklayın. Biraz da kendinizi ön plana koyun.

5. KENDİNİZE ZAMAN AYIRIN

Birçok kadın erkek arkadaşının bazen tek başına bir şeyler yapmak istemesini ve ya arkadaşlarıyla vakit geçirmek istemesini olumsuz karşılar. Ama aksine aslında aynısını siz de yapmalısınız. Dünya sadece ikinizin olduğu bir yer değil. Aileniz ve arkadaşlarınız da bunun içinde. Kendinize vakit ayırın ve bunu bir diğeriniz yaptığında ona anlayış gösterin.

MAHMURE


Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:15 Ağustos 2014Yayınlanma Tarihi:16 Ağustos 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.