Bunlar evlilikten soğutuyor

Damadı evlilikten soğutan atraksiyonlar.

Damadı evlilikten soğutan atraksiyonlar.   

SÖZ YÜZÜĞÜ 

Tektaş Evleneceğiniz insanı bulduğunuza eminsiniz! Ve artık işe koyulma vakti geldi. Öncelikle teklif için bir yüzük (+tektaş opsiyoneldir.) almalısınız. Zamanınız varsa kuyumculardan pırlantanın tarihini bile öğrenebilirsiniz. Kesim biçiminden tutun, parmağa değen kısmının insana verdiği enerjiye kadar bir ton zırvalama dinlersiniz. Ya da google yapışırsınız Evleneceğiniz insanı bulduğunuza eminsiniz! Ve artık işe koyulma vakti geldi. Öncelikle teklif için bir yüzük (+tektaş opsiyoneldir.) almalısınız. Zamanınız varsa kuyumculardan pırlantanın tarihini bile öğrenebilirsiniz. Kesim biçiminden tutun, parmağa değen kısmının insana verdiği enerjiye kadar bir ton zırvalama dinlersiniz. Ya da google yapışırsınız

EVLENME TEKLİFİ

Bu kısımda da google ile bir hayli içli dışlı olunur. İlginç bir teklifle şaşırtmak isteyen damat adayı kıvranıp durur. Ve en önemlisi sonucu büyük oranda tahayyül etmeniz gerekir. Derin yaralar alabilirsiniz.

TUZLU KAHVE

Sonra meşhur tuzlu kahve gelir. "Gelenektendir" diyerek damat adayı yapılan bu zulmü hoş görür, sineye çeker, mideye indirir. Yüzükler takılır (Makas kesmez), fotoğraflar alkışlar olay biter.

NİŞAN ALIŞVERİŞİ - NİŞAN BOHÇASI

Damada saçma gelen ne varsa bu alışverişte alınır. İstandamatlikevlenmebul’da ki çoğu kişi için tek yer Eminönü'dür. Net olarak 1 gün sürer. Gelin için nişanlık bakmak ise 1-2 hafta sürebilir. Maliyet değişkendir. Ve Eminönü’nde aracı park edecek en yakın yer bile 1 km’yi geçebilir. Neredeyse her şeyi damat taşır. Sabrınızın zorlanmaya başladığı ilk zamanlardandır.

DÜĞÜN ALIŞVERİŞİ

Nişan alışverişinde, "kalanı da düğün alışverişinde alırız" denilen kısımdır. Yine bir karmaşa içine girilir.

NİŞAN

Bir organizasyon yapılacaksa en azından yer bakmak vs.. işlerle uğraşmazsınız. Top kız tarafındadır. Sadece nişan töreninde bulunmanız ve ilk kalabalık sınavına hazır olmanız yeterli.

DÜĞÜN MEKANI BAKMAK

Nikahla olayı kapatan damat adayları, damatlar cemiyetinin üstadlarıdır. Onlardan öğreneceğimiz çok şey var. Düğün yapanlar için sıkıntıların sonu gelmez. Mekan bakarken o kadar çok yer taranır ve bilgi sahibi olunur ki kendi kendinize "lan ben bu işe girsem mi" dediniz çok olur.

DÜĞÜN ALIŞVERİŞİ

Nişan alışverişinde, "kalanı da düğün alışverişinde alırız" denilen kısımdır. Yine bir karmaşa içine girilir.

EV ARAŞTIRMASI

Hali hazırda bir ev yoksa en ızdıraplı kısım budur. Çünkü işletmenin kurulacağı yerdir. Emlakçılık mesleğine ısınabilir ve bu işe de atılma eğilimine girebilirsiniz.

BALAYI MEKANI ARAŞTIRMA

Tatil siteleri, sizin tatil mekanı aramanız için kurulmamıştır. Diyelim ki bir seçenek hoşunuza gitti ve ayrıntısına tıkladığınızda aslında o gördüğünüz seçeneğin başka seçenekler bir araya geldiğinde oluşan bir seçenek olduğunu görürsünüz. Her şey dahile nasıl bir hizmet eklenebilir de ultra her şey dahil olabilir diye düşünürsünüz. En güzeli bir ofise gidip "bak arkadaşım" ile başlayan cümleyi kurmanızdır. MAHMURE

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:11 Temmuz 2015Yayınlanma Tarihi:16 Temmuz 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.