Bu oyun bağımlılık yapacak

Flappy Bird'ün yaratıcısından yeni oyun: Swing Copters. Bu oyun bağımlılık yaratabilir.

Flappy Bird'ün yaratıcısından yeni oyun: Swing Copters. Bu oyun bağımlılık yaratabilir.

bagimlilikFlappy Bird gibi bir mobil oyun geliştirerek tüm dünyayı esir alan geliştirici Dong Hyugen, bu kez de Swing Copters isimli oyunla fırtına gibi esecek. Flappy Bird'ün arkasındaki isim Dong Nguyen, üzerinde çalıştığı yeni oyunu Swing Copters'ı Perşembe günü yayınlayacak. DotGears Studios'un tek kişilik takımını oluşturan Nguyen, geçtiğimiz günlerde de Flappy Bird'ün Amazon'a özel çok oyunculu sürümünü yayınlamıştı.

OYUN BAĞIMLISIYSANIZ...

Oyuna göz atma şansı bulan Touch Arcade'e göre Swing Copters'in Flappy Birds'e benzediğini, ancak dikey olarak oynandığını söylüyor. Oyunun puan sistemi, eskisine benziyor ancak oyuncu, bu kez yukarıya doğru uçarak hayatta kalmaya çalışıyor. Amacınız, karakterinizin savrulmalarını kontrol altında tutarak sallanan çekiçlere çarpmadan yükselebilmek. Flappy Bird'de olduğu gibi banner reklamlarıyla gelir elde edecek, ancak reklamsız 0.99 dolarlık bir sürümü de bulunacak. Touch Arcade, oyunun hangi platformlarda çıkacağını belirtmediğinden, iOS ve Android'de aynı anda çıkış yapıp yapmayacağı bilinmiyor. HÜRRİYET

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:20 Ağustos 2014Yayınlanma Tarihi:22 Ağustos 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.