Bu nasıl unutkanlık!

Arabada unutulan çocuk ölü bulundu. 4 yaşındaki çocuk unutulduğu arabada sıcaktan dolayı hayatını kaybetti.

Arabada unutulan çocuk ölü bulundu. 4 yaşındaki çocuk unutulduğu arabada sıcaktan dolayı hayatını kaybetti. unutkanlikAracın şoförünün Anusorn Junhroonruang olduğunu açıklayan Nakhon Si Thammarat emniyet müdürlüğü komiseri olayı şöyle anlattı "Şahıs veliler tarafından yedi anaokul seviyesinde eğitim göre öğrenciyi okula götürüp getirmeleri için tutulmuş. Şahıs arkası kapalı olan pikap aracıyla öğrencileri okula bırakıp akşam geri alıyordu" dedi.

Junhroonruang'ın verdiği ifadeye göre olay gününde 4 yaşındaki çocuk dahil 7 çocuğu arabasına almış ve her zamanki gibi okullarına bırakmış. Ardından aracını Cha-uat polis karakoluna parketmiş. Ancak aracın arka koltuğunda uyuyan dört yaşındaki çocuğu farketmemiş. Orada bulunan motorsikletine binerek diğer işlerini halletmek için oradan ayrıldı. Daha öğle vakti olmamıştı ki aklına 4 yaşındaki çocuğu okula bırakıp bırakmadığı sorusu takıldı ve hemen aracın başına gitti. Döndüğünde arabanın içinde kilitli kalan çocuk çoktan ölmüştü. Şoför polisi ve velileri aradı, olaydan haberdar etti. Kazara o çocuğu aracın içinde unuttuğunu ve ölümüne sebebiyet verdiğini söyledi. Emniyet müfettişlerinden Praponsak Paereepas yazdığı raporda şoförün aracına dönmesinden 3 saat kadar önce çocuğun öldüğünü yazdı. Junhroonruang dikkatsizlik nedeniyle ölüme sebebiyet vermekten ceza aldı. DHA

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:22 Temmuz 2014Yayınlanma Tarihi:25 Temmuz 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.