Bu göğüs psikolojiyi bozuyor

Böyle göğüslere sahip olmak psikolojiyi bozuyor.

Böyle göğüslere sahip olmak psikolojiyi bozuyor. gogussAsimetrik ya da aşırı büyük memeye sahip olmak kadınların psikolojisini bozuyor. Boston Çocuk Hastanesi'nde, genç kızlar üzerinde yapılan bir araştırmaya göre memeleri aşırı büyük olan ya da asimetrik olan kızlar ilerleyen yaşlarda mutlaka estetik operasyon olmak istiyorlar. Genç kızların bunu istemesinin sebebi de psikolojilerinin kötü etkileniyor olması.

Çalışmada, asimetrik memeye sahip olan genç kızlar, bunun ruh hallerine zarar verdiğini ve özgüvenlerinin yaşıtları olan diğer kızlardan daha kötü durumda olduğunu belirtti. Ayrıca araştırmanın ilk ayağında bu etkilerin, aşırı büyük memeye sahip genç kızlarda da görüldüğü belirtildi. Araştırmayı yürüten ekipten Dr. Brian Labow, "Bu sonuçlar hastaların asimetrik memeye sahip olduğunda psikolojilerindeki kötü etkiyi ortaya koyuyor." dedi. Yaşları 12 ile 21 arasında değişen 59 genç kadın üzerinde yapılan çalışmada, genç kızların yüzde 40'ında bir çeşit meme sorunu vardı. Sonuçlarda bu genç kızların yeme bozukluklarına da sahip olduğu görüldü. Engelliler artık bilgisayarını gözleri ile kontrol edebilecek AFP  

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:26 Kasım 2014Yayınlanma Tarihi:28 Kasım 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.