Bu cümleler ilişki bitirir!

Bu cümleleri sarf etmeyin!

Bu cümleleri sarf etmeyin! Kadın ve erkek davranışlarını inceleyen sosyal paylaşım platformu kizlarsoruyor.com; kadın ve erkeklere karşı cinste duymaktan bıktıkları, en nefret edilen cümleleri sordu. 2925 kadın ve 2673 erkeğin katıldığı anketten bir hayli ilginç sonuçlar ortaya çıktı.

MUTLU BİR İLİŞKİYE SAHİP OLABİLİRSİNİZ

busozleriliskiBU CÜMLELERİ SARF ETMEYİN!

Günümüz erkeklerinin kabak tadı veren cümleleri içinde birinci sırayı ‘Akışına bırakalım’ alıyor. Kadınların en sık kullandıkları ve erkekleri sinir eden cümle ise ‘Yok bir şey’. BU CÜMLELERİ SARF ETMEYİN! Erkeklerin tüyleri diken diken eden cümlelerinden ikincisi ‘Kadın milleti paragözdür.’  Bu ifadeyi sırayla ‘Aşka inanmıyorum’, ‘Hazır değilim’ ve ‘Evlilik çok saçma bir şey’ takip ediyor. Kadınlar bu cümleleri sarf ettiğinde ise erkeklerin tepesinin tası atıyor: ‘Niye mesajıma geç cevap verdin?’ , ‘Beni artık sevmiyor musun?’  ve ‘Niye o kızın fotoğrafını beğendin, aranızda ne var?’. Ankete katılan kadınlar, erkeklerden bu cümleleri duymak istemiyor: ‘Adını koymayalım’, ‘Whats App var mı?’ , ‘Hemen kızma ya’, ‘Senden önce kimseyi böyle sevmedim.’ Erkekler ise bu cümlelerin kabak tadı verdiğini düşünüyor: ‘Benden sıkıldın mı?’ , ‘Niye bana çiçek almıyorsun’, ‘Başka kızlara bakmayı biliyorsun ama…’ Anketin ilginç sonuçlarından biri ise ‘Rus kızı…’  ile başlayan cümleler. Kadınlar, genellikle bu şekilde başlayan cümlelerden nefret ettiklerini dile getiriyor. Erkekler ise kadınların sadece ‘OK’ demelerine sinirleniyor. HÜRRİYET

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:08 Ocak 2015Yayınlanma Tarihi:13 Ocak 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.