'Bilimlerin Işığında Yaratılış'

Üsküdar Üniversitesi Yayınları’ndan ikinci kitap: 'Bilimlerin Işığında Yaratılış'

Üsküdar Üniversitesi Yayınları’nın ikinci kitabı “Bilimlerin Işığında Yaratılış” yayınlandı. Prof.Dr. Adem Tatlı tarafından yayına hazırlanan kitabın önsözünü Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Nevzat Tarhan yazdı.

Üsküdar Üniversitesi Yayınları’nın ikinci kitabı “Bilimlerin Işığında Yaratılış” yayınlandı. Üsküdar Üniversitesi tarafından Prof. Dr. Âdem Tatlı öncülüğünde Uluslararası Eğitim Gönüllüleri Derneği’ne hazırlatılan kitabın editörlüğünü Fahrettin Bozdağ yaptı.

14 BÖLÜMDEN OLUŞUYOR

Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın önsözünü yazdığı kitap “Maddenin ve kâinatın yaratılışı”, “Yaratılışı anlamada evrenin fizik ötesi”, “Bir yaratıcıyı tanıma”, “Kâinattaki varlıklar bir yaratıcıyı gösterir”, “Hayatın mahiyeti nedir?”,  “Kâinat tesadüflerin ürünü olamaz”, “Hayat bir mücadele değil yardımlaşmadır”, “Kötülük problemi”, “Evrim terminolojisi ve yaş tayin metotları”, “Evrim görüşünün değerlendirilmesi”, “Evrim teorinsin bilimsel değeri”, “Kader ve cüz’i irade” ve “Çevrenin canlılara etkisi, mutasyon ve evrim” bölümlerinden oluşuyor.
“Bilimlerin Işığında Yaratılış” isimli kitap, bilimin yeniden inşasına yönelik çabalara destek vermek amacıyla alanında uzman isimler tarafından hazırlandı.


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:30 Kasım 2015

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.