Bilim kanıtladı: Kalp acısı...

Kalp acısı zaman geçtikçe azalmıyor. Zaman hiçbir şeyin ilacı değil!

Kalp acısı zaman geçtikçe azalmıyor. Zaman hiçbir şeyin ilacı değil! kalpacisiYüzyılın tesellisi "Zaman her şeyin ilacıdır" cümlesinin doğru olmadığı kanıtlandı. Araştırmalara göre kalp acısını değil zaman, hiçbir şeyin geçirmesi mümkün değil!

İskoç bilim adamları, adı 'kırık kalp sendromu' olarak geçen rahatsızlığın halk arasında söylendiğinin aksine 'zamana bırakmakla' geçmediğini açıkladı. Bu sendrom üzerine 4 yıldır çalışan uzmanlar, kalpleri kıracak bir sonuca vardı ve değil zaman, hiçbir yöntemin bu sendromu geçiremeyeceğini tespit etti. Sendrom aile üyelerinden birinin ölmesi, kaza geçirme veya bir ilişkinin bitmesi gibi durumlar sonrasında ortaya çıkıyor, çoğunlukla kadınları etkiliyor ve hayat boyu izi kalıyor. BBC    

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:25 Aralık 2014Yayınlanma Tarihi:27 Aralık 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.