Baba cinneti

ABD'de aile içi katliam: Altı ölü, bir yaralı. Dört çocuğunu ve iki bakıcıyı öldürdü.

ABD'de aile içi katliam: Altı ölü, bir yaralı. Dört çocuğunu ve iki bakıcıyı öldürdü. babacinnetiSilahlı saldırı olaylarıyla gündemden düşmeyen ABD’de, bu sefer de Teksas eyaletine bağlı Houston kenti yakınlarında, kimliği açıklanmayan bir erkek, dört çocuğu ile iki bakıcısını öldürdü, 15 yaşındaki kızını da ağır yaraladı. Saldırgan üç saati bulan direnişten sonra polise teslim oldu.

Houston kentine 32 kilometre uzaklıkta bulunan Spring kasabasında meydana gelen saldırıda, saldırganın biyolojik ya da evlatlık çocukları olan 4 yaşındaki iki erkek, 9 ve 7 yaşlarındaki iki kız çocuğu ile, çocuklara bakıcılık yaptıkları belirtilen 39 yaşında bir erkek ve 33 yaşında da bir kadın yaşamını yitirdi. Kimliği açıklanmayan saldırgan 15 yaşındaki kızını da ağır yaraladı. Polis yetkilileri, saldırıdan yaralı olarak kurtulan genç kızın acil servisi arayarak olayı haber verdiğini, babasının silahlı olduğunu ve büyükannesi ile büyükbabasını öldürmek için yola çıkmak istediğini belirtti. NAFİZ ALBAYRAK / NEW YORK (DHA)  

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:13 Temmuz 2014Yayınlanma Tarihi:16 Temmuz 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.