Aydınlı veliler de sınav oldu

Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın kitapları Türkiye’nin farklı bölgelerindeki okullarda okutulmaya devam ediyor.

Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın kitapları Türkiye’nin farklı bölgelerindeki okullarda okutulmaya devam ediyor. Tarhan’ın kitaplarıyla velilerde okuma bilincinin geliştirilmesi ve velilerin çocuklarıyla ilişkisini daha sağlıklı kurabilmeleri amaçlanıyor. Aydınlı veliler de Tarhan’ın kitabını okuyor.

tarhan_aydinDidim Gonca Koleji, öğrencilerine kazandırdığı 'kitap okuma' alışkanlığını velilerine de kazandırmak amacıyla başlattığı kampanya çerçevesinde 'veli kitap okuma' sınavı yaptı. Veliler arası kitap okumayı yaygınlaştırmak maksadıyla 1. Dönem kitabı olarak Prof. Dr. Nevzat Tarhan'ın Timaş Yayınları’ndan çıkan "Sen, Ben ve Çocuklarımız" kitabı tavsiye edildi. Bir aylık okuma kampanyasından sonra kitabın içeriğinden hazırlanan sorulardan veliler sınava tabi tutuldu.  Sınav veliler büyük heyecan oluşturdu. Okul müdürü benzer uygulamanın 2. Dönemde de devam edeceğini belirtti. Sınava katılan veliler de memnuniyetlerini dile getirirken şimdiden 2. Dönem yapılacak sınavın heyecanını yaşadıklarını ifade etti. HABERLER.COM

Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:23 Ocak 2013

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.