Aşk acısı mı çekiyorsunuz?

Aşk acısı mı çekiyorsunuz? Aşk acısı nasıl geçer?

Aşk acısı mı çekiyorsunuz? Aşk acısı nasıl geçer?

askacisiAşk acısı kolay kolay geçmez. Evet, ama daha ne kadar gözyaşı dökeceksiniz? Bu acıyı yenmek için önerilen yolları denemelisiniz. Aşk acısı kolay kolay geçmez. Evet, ama daha ne kadar gözyaşı dökeceksiniz? Bu acıyı yenmek için önerilen yolları denemelisiniz. Acınız tamamen geçmese de en azından hafifler. - Acı varken kendiniz gibi insanlardan ziyade daha neşeli insanlarla hatta günde yarım saat bile olsa çocuklarla vakit geçirin. - İlla ki acınızı yaşamak istiyorsanız da diğer insanlardan uzak durun. Herkesin içine karışıp bu zehri yaymayın çünkü toplanarak geri gelir ve sizi daha da zorlar. Üstelik öğrenme sürecini tamamlamamış olduğunuz için sistem benzer bir erkeği sizin karşınıza çıkarmak için hazırlanıyor.

AŞK ACISI NASIL GEÇER? - Dertleşmenin bir sınırı var. Her gün aynı insanlara aynı hikayeyi anlatmayın. Bu davranış kimin için sağlıklı olabilir ki? Çevrenizdeki insanlar bir süre sonra sizi geçiştirmeye başlar ve bu arkadaşlığınıza da zarar verir. Tabii ki duygularınızı paylaşın ama sürekli aynı şeyden bahsetmeyin.

- Aşkın ilk günlerinde aynı kişiden sürekli pozitif şekilde bahsettiğinizi hatırlayın. Aslında aynı insandan bahsediyorsunuz. Bir zaman onu göklere çıkardınız, şimdi yerlere indiriyorsunuz. Bu aslında o kişinin kendi değerinden bağımsız oluyor, bunu fark etmenizde fayda var. FORMSANTE

Paylaş

Görüntülenme:
Güncellenme Tarihi:22 Temmuz 2014Yayınlanma Tarihi:25 Temmuz 2014

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.