Artık beynimizin de bir tv programı var!

Beyin alanındaki dikkat çekici araştırmalarıyla tanınan Prof. Dr. Sinan Canan, “Elde Var Beyin” programı ile izleyicileriyle buluşuyor.

Üsküdar Üniversitesi Televizyonu (ÜÜTV) ’ndan  Salı günleri canlı yayınlanan programda Sinan Canan, beyne dair sırları ve beynin gizemli dünyasını anlatıyor.

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Dinçer Atlı'nın sunduğu “Elde Var Beyin” programı daha ilk bölümünde büyük ilgi görmeye başladı.
Bilimsel araştırmalarını son yıllarda sinir sisteminde kaotik ve fraktal özellikler konularında yoğunlaştıran Prof. Dr. Sinan Canan, aynı zamanda Kaos Teorisi, Karmaşıklık, Fraktal Geometri, Doğadaki biçimler, Öğrenme, Lisan ve afazi, Zihin ve Beyin gibi konularda ülke çapında genel dinleyiciye yönelik konferans ve programlar düzenliyor.

Hayatını beyin araştırmalarına adayan Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Canan'ın beyinle ilgili çok sayıda kitabı da bulunuyor. Beynin çalışması konusundaki çok önemli tespit ve gözlemleriyle tanınan Prof. Dr. Sinan Canan, bu araştırmalarını ÜÜTV'deki programda izleyicileriyle paylaşmaya devam edecek.

Elde Var Beyin programı her hafta salı günü saat 12:00'de Üsküdar Üniversitesi Televizyonu ÜÜTV'de izlenebilir.

ÜÜTV'yi tv.uskudar.edu.tr adresinden online olarak izleyebilirsiniz.

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)


Paylaş

Görüntülenme:
Yayınlanma Tarihi:10 Şubat 2017

© 2024e-Psikiyatri.com, bir NPGRUP sitesidir,
e-Psikiyatri.com bir NPGRUP sitesidir. Bu sitede verilen bilgiler, site ziyaretçilerinin/hastaların hekimleriyle mevcut ilişkilerini ikame etmek değil, desteklemek için tasarlanmıştır. Bu sitede yer alan bilgiler bir hekime danışmanın yerine geçmez. Tüm hakları saklıdır.